• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
Новий продукт від Active Micro Technologies – ProBiocin V™
8 Липня 2020
Active Micro Tech

Наші партнери Active Micro Technologies запустили новий мультифункціональний антимікробний та кондиціонуючий агент – ProBiocin V™.

Це веганське антимікробне рішення для особистої гігієни на основі пептидної технології для здоров’я та збалансованості шкіри обличчя та шкіри голови. Культивування пробіотичних бактерій Lactobacillus acidophilus, що підтримуються пребіотичними поживними речовинами, представляє новий глобальний підхід до “неконсерваційних” технологій. ProBiocin V ™ використовує переваги пребіотичних олігосахаридів цикорію, щоб забезпечити конкурентну перевагу в природній екосистемі мікроорганізму. Цей оптимізований спосіб виробництва фіксує пептиди бактеріоцинів, що забезпечують зволоження та зменшення почервоніння, щоб допомогти заспокоїти чутливу шкіру та роздратовану шкіру голови. Цей ферментаційний лізат стандартизований для вмісту бактеріоцину 5 – 10%.

Основні сфери застосування: антимікробна дія, кондіціонує, зволожує, догляд за шкірою голови, знімає почервоніння шкіри.

In vitro тести підтвердили активність 4%  ProBiocin V™ проти  E. coli, P. aeruginosa, S. aureus, C. albicans, та A. brasiliensis в кремі та проти  Malasezzia furfur з  в шампуні.  In vivo тести показали збільшення зволоження та зменшення пігментації шкіри голови та зменшення почервоніння шкіри обличчя після 2 та 4 тижнів використання шампуня та кондиціонера та крема з 4%  ProBiocin V™, відповідно.

ProBiocin V™ є сумісним з COSMOS та Vegan стандартом (сертифікація в стані розгляду).

Рекомендована концентрація: 4-2%

Більше про новинку дізнайтеся в розділі “Антимікробні агенти”

Інщі новини