• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
COSPHADERM® POP

INCI: Propanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol (or Parfum)

Виробник: Cosphatec, Німеччина

Функціональні властивості та застосування:

Cosphaderm® POP — це мультифункціональна суміш пропанедіолу, каприлілгліколю та фенілпропанолу. Це рідкий та водорозчинний продукт, зручний в роботі для всіх видів косметичних рецептур та діапазонів рН.
Капрілілгліколь добре відомий своїми зволожуючими, пом’якшувальними властивостями, а також властивостями кондиціонування волосся та шкіри. Крім того, він демонструє високу антимікробну ефективність проти бактерій і дріжджів.
Фенілпропанол діє як розчинник із ароматичними властивостями та демонструє високу ефективність проти плісняви.
Природний пропанедіол діє як зволожувач, розчинник і додатково посилює антимікробні властивості. Поєднання трьох інгредієнтів забезпечує повний спектр мікробного захисту.

Рекомендована концентрація: 1,0 % (як самостійний альтернативний консервант)