• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
Sytheon отримав патент Synoxyl AZ (Acetyl Zingerone) в США
8 Грудня 2020
synoxyl az

Винахідники Sytheon виявили, що інгредієнт також допомагає управляти пігментацією шкіри.

Як виявили розробники, Synoxyl AZ (Acetyl Zingerone) функціонує не тільки як високоефективний та унікальний антиоксидант, протизапальний та антивіковий інгредієнт, але також допомагає управляти пігментацією шкіри, модулюючи три різні не-тирозиназнішляхи.

Патент за номером 10 828 241 містить “Рецептури та способи освітлення шкіри”. Винахід відноситься до освітлювальних / рівномірних тонізуючих рецептур для освітлення нормальної та / або гіперпігментованої шкіри, що включають: (i) один або кілька арилканонів (наприклад, Acetyl Zingerone), (ii) опціонально принаймні один інший освітлюючий засіб для шкіри та (iii) дерматологічно прийнятний носій.

Цей винахід також стосується використання рецептур та їх способу застосування для посилення освітлення шкіри, вирівнювання природних тонів шкіри або лікування ділянок потемніння шкіри або гіперпігментації, таких як мелазма, що виникають в результаті впливу сонця, інших факторів зовнішнього середовищаабо лазерної терапії. Також розробка стосується вугрів, які викликають гіперпігментацію, спричинену рубцями та нормального старіння шкіри, що призводить до появи пігментних плям, печіночних плям та веснянок.

Більше того, Acetyl Zingerone можна поєднувати з Synovea HR (Hexylresorcinol), щоб зробити його ще більш ефективним в управлінні та контролі пігментації.

Synoxyl AZ – це великий крок до розробки більш ефективної молекули для лікування або запобігання наслідкам внутрішнього та зовнішнього старіння шкіри, а також для контролю ділянок гіперпігментації шкіри.

Стаття опублікована на онлайн платформі Cosmetics Business 25.11.2020

Інщі новини