• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
Емульгатори SESAMULS® O/W та SESAMULS® W/O в наявності на складі
25, 2020
Emulsifiers
Звертаємо вашу увагу, що в наявності на складі є емульгатори (SESAMULS® O/W та SESAMULS® W/O) виробництва SOCRI, Італія, виготовлені на основі кунжутної олії. Ці натуральні PEG-free емульгатори мають чудові функціональні властивості, надзвичайно приємну сенсорику і збагачують емульсії властивостями кунжутної олії.
1) SESAMULS® O/W – PEG-free емульгатор, для створення легких емульсій з приємним оксамитовим відчуттям, збагаченими еудермічним функціональними властивостями кунжутної олії. Має надзвичайно приємну сенсорику.
Володіє високою молекулярною стабільністю і відмінною стійкістю до гідролізу.
SESAMULS® O / W дозволяє створювати креми і косметичне молочко без додавання етоксільованих гідрофільних со-емульгаторів.
ІNCI: Polyglyceryl-3 Cetyl Ether, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Malic Acid
COSMOS-standard
Повністю виготовлений з рослинної сировини:
• Полігліцерин з рослинного гліцерину (Eco-certified)
• Цетиловий спирт (сертифікований RSPO)
• Кунжутна олію
• Яблучна кислота
Рекомендоване дозування 3-5% для косметичного молочка і 4-6% для кремів.
Ефективний емульгатор «вода-в-маслі» без ПЕГ, отриманий шляхом етерифікації полігліцерина-6 з жирними кислотами оливкової і кунжутної олії. “Зелений” продукт, виготовлений з рослинної сировини, в складі:
• Полігліцерин з рослинного гліцерину (Eco-certified).
• Жирні кислоти з оливок
• Кунжутна олія
• Яблучна кислота
INCI: Polyglyceryl-6 Pentaoleate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Malic Acid
Емульсії, приготовані за допомогою SESAMULS® W / O, легко поглинаються і, не зважаючи на те, що вони багаті природними ліпідами, кінцевий продукт не буде липким і легко всотується.
SESAMULS® W / O допоможе вам:
Створювати живильні креми для самої чутливої шкіри
Розподіляти фізичні УФ фільтри в захисних засобах від сонця, даючи поліпшений захист від УФ випромінювання.
Збільшувати здатність продукту до утримання вологи.
Збільшити блиск для декоративної косметики.
Більше інформації надамо на ваш запит!
Інщі новини