• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
AMITOSE 3LGA — ВІТАМІН С, АКТИВАТОР ЦЕРАМІДІВ

Amitose 3LGA — нове покоління вітаміну С.

Перша в світі похідна вітаміну С, що активує синтез церамідів.

INCI name: 3-Laurylglyceryl Ascorbate, Butylene Glycol

Багатофункціональний фізіологічний ефект:

  • Антиоксидант
  • Захищає від забруднень навколишнього середовища
  • Пригнічує утворення меланіну
  • Підсилює синтез колагену
  • Активує виробництво церамідів, відновлюючи бар’єрні функції шкіри
  • Інгібування нервових імпульсів (Нейрокосметика)

Amitose 3LGA, «активатор церамідів», є новою зволожувальною похідною вітаміну С, отриманою шляхом синергії вітаміну С (аскорбінової кислоти) і гліцерином. На додаток до своєї чудової зволожувальної дії і пригнічення утворення меланіну, Amitose 3LGA активує синтез церамідів, одну з важливих бар’єрних функцій шкіри. Крім того, для захисту шкіри від активних форм кисню (АФК), які порушують бар’єрну функцію шкіри, Amitose 3LGA активує внутрішньоклітинну антиоксидантну систему. Це новий ефект Amitose 3LGA, якого немає в інших похідних вітаміну С. Завдяки своїй ефективності, Amitose 3LGA також продемонстрував позитивні результати проти забруднення, покращуючи природні функції шкіри.

Похідна Вітаміну C Amitose 3LGA може застосовуватися в формулах гелевих сироваток і емульсії, а також в крему. Цей косметичний інгредієнт не містить консервантів.

Виробник: Seiwa Kasei, Японія