• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
Sacran – натуральний полісахарид з водоростей Норі

INCI: Aphanothece Sacrum Exopolysaccharides, Water, Butylene Glycol

Виробник: Японія

Функціональні властивості та застосування: супер макро-молекула аніонного полісахариду з молекулярною вагою близько 20 мільйонів Дальтон. Величезна здатність до утримання води. Покращує бар’єрну функцію. Протизапальний ефект. Симптоматичне лікування атопічного дерматиту та контактної екземи.

Результати тестів.

  • Здатність до утримання вологи. Водоутримуюча здатність в 6000 разів перевищує власну вагу! 1 г Sacran утримує 6 л води.
  • Здатність до утримання вологи в порівнянні з гіалуроновою кислотою і ксантанової камеддю.
  • У 5 разів краще утримує чисту воду в порівнянні з гіалуроновою кислотою і ксантанової камеддю.
  • У 10 разів краще утримує солону воду в порівнянні з гіалуроновою кислотою і в 4 рази краще в порівнянні з ксантанової камеддю.
  • Здатність до пригнічення запалення (in vitro). Sacran в концентрації 0,05% ефективно пригнічує утворення запальних чинників MCP-1, Il-6, TNF-alha, IL-6 beta.
  • Повне зникнення симптомів атопічного дерматиту та контактної екземи після 14 днів нанесення 0,5% Sacran.

 

новинки