• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
Pholitect – натуральний полісахарид з муцину японських грибів Намеко

INCI: Pholiota Microspora Polysaccharides, Water, Butylene Glycol

Виробник: Японія

Функціональні властивості та застосування: висока здатність до зволоження, висока водоутримуюча здатність (в 6 разів перевершує гіалуронову кислоту!), захист шкіри, від подразнень, зменшує почервоніння шкіри, освітлює, надає хорошу текстуру кремовим рецептурами, дає стабільне піноутворення.

Результати тестів:

  • Здатність утримувати воду: 0,1% Pholitect в 6 разів перевершує 0,1% гіалуронат натрію по здатності утримувати воду (219 мл / г і 39 мл / г, відповідно).
  • Зволоження: Pholitect в концентрації 0,05% показує зволожуючий ефект в 2,5 рази вище, ніж 0,05% гіалуронат натрію. У концентрації 0,025% Pholitect порівняємо з 0,05% гіалуронату натрію.
  • Захисний ефект: Pholitectect виявляв залежить від концентрації ефект проти роздратування щодо SDS (додецилсульфат натрію). Можна очікувати, що косметика з вмістом Pholitect 1% або більше буде захищати шкіру від зовнішніх подразників.
  • В’язкість і вплив на текстуру: В 2,5 рази більше в’язкий, ніж гіалуронова кислота, дає хороший згущує ефект. При додаванні 1% Pholitect в крем:
    (1) Крем стає більш розтікається.
    (2) Крем має більш близьке фізичне схожість з шкірою.
    (3) шкіра виглядає більш прозорою
    (4) Крем стає гладким, пружним і вологим.
  • Поліпшення піноутворення: Додавання 3% Pholitect в засіб для вмивання робить піну більш пружною і стабільною.
  • Вплив на колір шкіри: Додавання Pholitect (7%) в BB-крем зменшило почервоніння шкіри і зробило її тон світліше. Phplitect дозволяє контролювати природний колір.

Робоче введення: 1-3%. Демонструє ефективність вже при 0,05%.

новинки