• Світ натуральних інгредієнтів
  • Світ натуральних інгредієнтів
  • Екстракти рослин для фітопрепаратів за GMP стандартом
Amitose DGA, зволожувач

INCI: BisGlyceryl Ascorbate, Glycerin, Water

Виробник: Seiwa, Японія

Функціонал і застосування: Високо стабільна похідна вітаміну С. Основна функція глибоке зволоження. Також зміцнює шкірний бар’єр, пригнічує синтез меланіну, сприяє синтезу колагену. Зручний для введення в гелі, креми, сироватки та тоніки.

Робоче введення: 1-10%

Рекомендована область рН 3-6

Оскільки Amitose DGA є неіоногенною похідною вітаміну С, він дозволяє з легкістю розробляти стабільні косметичні гелі.
Нагадуємо також, що наша ксантанова камедь Cosphaderm® X 34 – ідеально працює для утворення стабільних та прозорих гелей!

 

новинки